Individual Entry

Een forum en website draait natuurlijk niet zomaar. Zonder de inzet van een aantal mensen is het forum gewoonweg niet mogelijk. Daarom een korte voorstelronde van de mensen die dit forum mogelijk maken.

Evert-Jan

Evert-Jan (Admin en eigenaar) is de techneut achter het forum. Evert-Jan heeft de hele technische opzet verzorgd van het forum. In het dagelijks leven is hij Oracle DBA van beroep en heeft dus een gedegen kennis van alles wat database heet :). Evert-Jan is vooral aanspreekbaar voor technische problemen met het forum.

Hanifa

Hanifa (Admin en eigenaar) is in het dagelijks leven medewerker Frontoffice Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Heeft het afgelopen jaar de studie Bestuursambtenaar basis aan de bestuursacademie gedaan en studeert hiernaast Nederlands Recht aan de Open Universiteit Nederland. Zij is verantwoordelijk voor de layout en de portal. Ook voor adverteren kun je bij haar terecht.

Desirée Hanen - Van Baardewijk

Désirée Hanen-van Baardewijk, 37 jaar en Senior Klinisch Studie Assistente van beroep. 14 seizoenen ervaring in de endurance sport, sinds 1995 internationaal in de klasse IV. Geen directe verantwoordelijkheid of bezigheid binnen het forum, maar achter de schermen beschikbaar als vraagbaak.

Djilan Boelen (admin) Enduranceverslaafd, dat ben ik. Daarom bemoei ik me met alles wat maar te maken heeft met endurance. Zo ben ik op wedstrijden actief als ruiter (klasse II), vrijwilliger en groom (t/m klasse III wedstrijden). In 2006 ga ik starten met mijn nieuwe paard. Het afgelopen jaar heb ik dankbaar gebruik gemaakt van het aanbod van twee vriendinnen om hun paarden uit te brengen in de klasse I en II. Toen mij gevraagd werd om op dit forum ook een bijdrage te leveren kon ik dan ook geen nee zeggen.

Ingrid Lether

Ingrid Lether (admin) is onze nieuwste aanwinst ;). Omdat Hanifa weer gaat studeren en een nieuwe functie binnen haar werk heeft, hebben we Ingrid gevraagd als admin. Op deze manier blijft het forum gegarandeerd van een constante aanwezigheid van admin/moderator.

:Meta Information:

Title: 
Date posted: 27 August '05 - 09:50
Filed under: linkdump
Wordcount: 344 words
Good Karma: (vote) 66
Bad Karma: (vote) 61
Next entry:   » WK jonge paarden Comp…
Previous entry: « EK Endurance Compiègn…

Frontpage